GrandEval

Evaluator Iasi

Despre Grand Eval

Suntem o echipă de tineri profesionisti, membri ANEVAR (Asociația Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România), cu o experiență vastă în activitatea de evaluare a proprietăților imobiliare și bunurilor mobile,  dispunând de o bază solidă de cunoștințe în domeniul imobiliar acumulată pe parcursul a cel puțin 7 ani de activitate.

Asigurăm promptitudinea, chiar urgentarea termenelor de predare a lucrărilor evaluative și calitatea evaluărilor noastre, oferind servicii de înaltă calitate și profesionalism. Având o viziune clar orientată spre clienții noștri, spre satisfacerea celor mai exigente cerințe, ne angajăm în furnizarea de informații veridice, pertinente acestora.

Rapoartele noastre de evaluare sunt realizate într-o manieră foarte riguroasă, respectând Standardele Internaționale de Evaluare și Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de către Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR).

Dispunem de avantajul de a oferi servicii de consultanţă unei game variate de clienţi, din diferite regiuni ale țării: Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț, Bacău, Galați.

Așteptăm o viitoare colaborare și cu dumneavoastră!

 

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) este o organizație profesional-științifică, neguvernamentală, independentă, non-profit, cu personalitate juridică, constituită pe termen nelimitat, care acționează în interes public și având drept scop promovarea prin mijloace specifice profesiei, a metodelor și tehnicilor de evaluare și diagnostic a întreprinderilor, evaluare a proprietăților imobiliare, evaluare a valorilor mobiliare și a deciziilor, metode în deplin acord cu realitățile etapelor.

Grandeval © 2014   

Protectia Consumatorului